5 λόγοι για να επιλέξετε την προσέγγιση μας

 • Εξατομικευμένη θεραπεία
  Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και βιώνει τις δυσκολίες με τον δικό του τρόπο. Δύο άνθρωποι με διαταραχή πανικού μπορεί να χρειάζονται τελείως διαφορετική αντιμετώπιση. Στόχος μας είναι να προσαρμοστεί το θεραπευτικό μοντέλο στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ανθρώπου. Σε κάθε βήμα της θεραπευτικής διαδικασίας αξιολογούμε τους θεραπευτικούς στόχους με σκοπό την παροχή των καταλληλότερων τεχνικών διαχείρισης.
 • Εξειδίκευση
  Η πολυετής εμπειρία τόσο σε κλινικό όσο και σε ερευνητικό επίπεδο συμβάλλει στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Με αυτό τον τρόπο χτίζεται μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ θεραπευτή και θεραπευόμενου, κάτι που αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τη δέσμευση στη θεραπεία. Το κέντρο ευέλικτης συμπεριφοράς αναλαμβάνει την αξιολόγηση και τη θεραπεία παιδιών, εφήβων και ενηλίκων σε ένα ευρύ φάσμα διαταραχών. Παιδιά: προβλήματα συμπεριφοράς, προβλήματα σίτισης, διάσπαση προσοχής υπερκινητικότητα (ΔΕΠ-Υ),  μαθησιακές δυσκολίες, σχολικός εκφοβισμός (bulling). Έφηβοι: προβλήματα συμπεριφοράς, άγχος, διατροφικές διαταραχές, σχολικός εκφοβισμός (bulling). Ενήλικες: άγχος, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, φοβίες, διατροφικές διαταραχές. Συμβουλευτική γονέων και οικογένειας.
 • Ειλικρίνεια και Αξιοπιστία
  Όλες οι θεραπείες δεν είναι κατάλληλες για όλους τους ανθρώπους και όλοι οι άνθρωποι δεν είναι πάντα έτοιμοι να ξεκινήσουν μια θεραπεία. Σε κάθε βήμα παρατηρούμε τις ανάγκες κάθε ανθρώπου, τις δυσκολίες, τα εμπόδια και μαζί προσπαθούμε να τις δουλέψουμε. Το να αναλύει κάποιος τον εαυτό του είναι σαν να ανεβαίνει σε έναν «τοίχο αναρρίχησης», ο θεραπευτής είναι αυτός που τοποθετεί τις λαβές. Στο κέντρο μας υπάρχει υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμός στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καθένας από εμάς.
 • Θεραπευτικό μοντέλο ACT
  Η θεραπεία αποδοχής και δέσμευσης αποτελεί ένα θεραπευτικό μοντέλο τρίτης γενιάς και στοχεύει το να εκπαιδεύσει κάθε άνθρωπο να χειρίζεται τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις παρορμήσεις του με αποτέλεσμα να ζει μια πιο ουσιαστική ζωή.
 • Συνεχής εκπαίδευση
  Στα πλαίσια της διαβίου μάθησης και εκπαίδευσης, είναι πολύ σημαντική προτεραιότητα η συνεχής επιμόρφωση των θεραπευτών. Το δίκτυο συνεργατών μας είναι εκπαιδευμένο στο να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Για το σκοπό αυτό η παρουσία των θεραπευτών σε διεθνή και ευρωπαικά συνέδρια και η συμμετοχή σε κύκλους εκπαιδεύσεων συμβάλλει στην περαιτέρω επιστημονική κατάρτιση.

 

Είπαν για εμάς

Τα σχόλια και η μορφή τους είναι αυτούσια και ουδεμία επεξεργασία υπάρχει από εμάς.

Δείτε το βίντεο

Ο στόχος της θεραπείας ACT αποδοχής και δέσμευσης είναι η μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων των ανθρώπων ώστε να έχουν μια πλήρη και ουσιαστική ζωή.

Προγραμματίστε το ραντεβού σας Online

Παρέχεται δυνατότητα διαδικτυακής συνεδρίας μέσω Skype skype

01 01 01 0105 05